ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Κεντρικά συστήματα καθαρισμού
Κεντρικά συστήματα καθαρισμού
E-mail Εκτύπωση PDF
internal41

Η Δίοδος Α.Ε. εισάγει και διαθέτει στην αγορά το πρωτοποριακό σύστημα κεντρικής σκούπας, εκπροσωπώντας την Ιταλική εταιρία AIRTECHNICA.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δίκτυο υποπίεσης (κενού), το οποίο αποτελείται από μια κεντρική συσκευή αναρρόφησης (σκούπα) που τοποθετείται σε ένα βοηθητικό χώρο του κτιρίου και εκτός των χώρων διαβίωσης και ένα δίκτυο σωληνώσεων που κατασκευάζεται στην φάση των υδραυλικών εγκαταστάσεων του κτιρίου και το οποίο καταλήγει σε παροχές (πρίζες), εντός των δωματίων του κτιρίου.

Στις πρίζες αυτές, που είναι και το μοναδικό ορατό σημείο της εγκατάστασης εντός του κτιρίου, προσαρμόζονται τα εξαρτήματα αναρρόφησης της σκούπας και το σκούπισμα γίνεται πλέον αθόρυβα, άοσμα, χωρίς ανακύκλωση της σκόνης στο χώρο και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεται την ηλεκτρική σας σκούπα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από όροφο σε όροφο.

H ευρεία γκάμα μοντέλων, η πληρότητα των υλικών εγκατάστασης και των παρελκυόμενων καθώς και η τεχνογνωσία στην εγκατάσταση και την εφαρμογή αυτού του συστήματος δίνουν εξαιρετικές λύσεις στον οικιακό, επαγγελματικό και ξενοδοχειακό καθαρισμό.

Δυνατότητα εύκολου, γρήγορου, αθόρυβου και άοσμου τρόπου περισυλλογής στερεών απορριμμάτων (δυνατότητα και υγρών) με πολύ μικρό οικονομικό κόστος.

Joomlart