ΤΟΜΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑ Συντριβάνια

Συντριβάνια

E-mail Εκτύπωση PDF
internal43Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συντριβάνια διαφόρων τύπων. Υπάρχουν απλά συνριβάνια ή άλλα μίξης καθαρού νερού και αέρα, άλλα που δημιουργούν στενές & ευθύγραμμες στήλες ή αναδυόμενες στήλες με εφέ βρασμού ή αφρώδεις στήλες κλπ. Έτσι επιτυγχάνεται το υδάτινο εφέ που εκτινάσσεται από την επιφάνεια του νερού και κατόπιν προσγειώνεται για να δημιουργήσει ένα επιπλέον εφέ.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία φωτισμών μονόχρωμων, έγχρωμων, σταθερών ή εναλλασσόμενων.

Το υδάτινο εφέ δίνει ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα και προκαλεί το δυνατό παφλασμό των νερών, ιδιότητες ιδανικές για να εξοπλίσουν εξωτερικούς χώρους, μετρίου ή μεγάλου μεγέθους με ένα γραφικό σκηνικό.

Το επίπεδο του νερού θα πρέπει να διατηρείται σε συγκεκριμένο ύψος, καθώς οποιαδήποτε αυξομείωση μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στο υδάτινο εφέ.

Ένα αυξημένο επίπεδο νερού μπορεί να δώσει μία φαρδιά στήλη νερού, χαμηλού ύψους, ενώ αντίθετα μία χαμηλή στάθμη νερού μπορεί να δώσει στήλη νερού λεπτότερη και ψηλότερη.

Ανάλογα με τον τύπο του συντριβανιού είναι και ο αριθμός των ομάδων των ακροφυσίων. Υπάρχουν ακροφύσια ιδιαίτερη αισθητικής που προσθέτουν κύρος στη διακόσμηση του χώρου.

Joomlart