ΤΟΜΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑ Σάουνα

Σάουνα

E-mail Εκτύπωση PDF

internal06

Στον τομέα της σάουνας, η εταιρεία μπορεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όσον αφορά το μέγεθος, το σχήμα, τα υλικά και τα αξεσουάρ.

Οι σάουνες είναι αυθεντικές φινλανδικές.

Τα ξύλα, είναι κι αυτά φινλανδικής προέλευσης από κέδρο, λεύκα ή πεύκο. Υπάρχουν μοντέλα με παράθυρο ή όχι, με πόρτα από τζάμι ή όχι, με μεγάλη ποικιλία πάγκων.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία θερμαντήρων, εντοιχιζόμενων ή όχι, χρονοδιακοπτών, πινάκων ελέγχου, ρυθμιστών υγρασίας, κλασικών φωτιστικών και φωτισμού οπτικών ινών και όλων των απαραίτητων αξεσουάρ (κάρβουνα, κουτάλα, κουβά, μεταλικό θερμόμετρο, μεταλλικό υγρόμετρο, χρονόμετρο άμμου, αρώματα κλπ) και καθαριστικά υλικά.

Επίσης διατίθενται σάουνες υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η υπέρυθρη θερμότητα είναι μία μορφή ενέργειας που μεταδίδεται απευθείας πάνω σε αντικείμενα, χάρη στο συγκεκριμένο μήκος κύματός της. Ενώ οι συμβατικές σάουνες μεταφέρουν θερμότητα ανακυκλώνοντας καυτό αέρα και ζεσταίνοντας έτσι το σώμα από το κεφάλι, οι υπέρυθρες ακτίνες θερμότητας ζεσταίνουν το σώμα απευθείας.

Αυτό επιτρέπει μία σε βάθος θέρμανση σε μία πιο ευχάριστη θερμοκρασία των 43-66 βαθμών Κελσίου και έτσι παρέχει πιο ευεργετικές ωφέλειες και παράλληλα ένα πιο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Οι συμβατικές σάουνες απαιτούν υψηλή θερμοκρασία αέρα για τον καθαρισμό των πόρων του σώματος, ενώ οι σάουνες υπέρυθρων ακτίνων διεισδύουν απευθείας στο σώμα έως και 45mm. Οι πόπροι καθαρίζουν κάονοντας χρήση χαμηλότερης και πιο ευχάριστης θερμοκρασίας.

Joomlart