ΤΟΜΕΙΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Παραγωγή ζεστού νερού
Παραγωγή ζεστού νερού
E-mail Εκτύπωση PDF

internal35

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση μεμονωμένων ηλιακών συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού για οικίες (απλοί ηλιακοί θερμοσίφωνες), όπως επίσης και κεντρικά ηλιακά συστήματα για τις αυξημένες ανάγκες επαγγελματικών χώρων όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, πισίνες κ.α.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μπορούν να τοποθετηθούν σε ταράτσες, στο έδαφος ακόμη και σε κεραμοσκεπές

Το θερμοδοχείο μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τους συλλέκτες (ταράτσα έδαφος) ή κάτω από την κεραμοσκεπή (στην σοφίτα) αφήνοντας εμφανείς μόνο τους ηλιακούς συλλέκτες.

Διατίθεται ανοξείδωτοι ή σε κεραμιδί χρώμα.

Τα θερμοδοχεία έχουν ενσωματωμένη ηλεκτρική αντίσταση (ηλιακοί διπλής ενέργειας) για την θέρμανση του νερού σε περίπτωση παρατεταμένης συννεφιάς ή αργά το βράδυ όταν το ζεστό νερό του δοχείου έχει καταναλωθεί. Διατίθενται επίσης μοντέλα που μπορούν να συνδεθούν με τον λέβητα του σπιτιού (ηλιακοί τριπλής ενέργειας) για την παράλληλη λειτουργία με το σύστημα θέρμανσης εάν για οποιονδήποτε η ηλιακή ακτινοβολία δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των ηλιακών συστημάτων MALTEZOS στον νομό Ρεθύμνου και αντιπροσωπεύουμε την CosmoSolar ΕΠΕ.

Στα κεντρικά ηλιακά συστήματα οι ηλιακοί συλλέκτες συνδέονται με ένα ή περισσότερα θερμοδοχεία για την κάλυψη των φορτίων αιχμής. Τα θερμοδοχεία έχουν υποδοχές για ηλεκτρικές αντιστάσεις και μπορούν να συνδεθούν με την εγκατάσταση θέρμανσης ή ακόμη και με συστήματα ανάκτησης θερμότητας για την υποβοήθηση της ηλιακής εγκατάστασης. Τέλος, στα κεντρικά ηλιακά συστήματα υπάρχει η δυνατότητα ανακυκλοφορίας για την αμεσότερη παροχή ζεστού νερού στα σημεία υδροληψίας (ντουζιέρες, νιπτήρες κα).
Joomlart