Προφίλ & Διάρθρωση

Η Δίοδος ιδρύθηκε το 1999 με κύριες δραστηριότητες τον κλιματισμό & τη θέρμανση. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και αντιλαμβανόμενη τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, από το 2005, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας σε έργα κάθε είδους (ξενοδοχεία, κατοικίες, δημόσια κτίρια κλπ).

Διέπεται από τον  επαγγελματισμό της κάθε λειτουργίας, διεκπεραίωσης και  κίνησης. Αποτελείται από εξελισσόμενες και ελεγχόμενες δομές. Έτσι μπορεί να εγγυηθεί για ένα τέλειο τεχνικό & αισθητικό αποτέλεσμα με ικανοποιημένους & αφοσιωμένους πελάτες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει  περιλαμβάνουν τη μελέτη, την εμπορία και την εφαρμογή και αφορούν τους τομείς:

•    Εγκαταστάσεις Θέρμανσης
•    Εγκαταστάσεις Κλιματισμού
•    Εγκαταστάσεις Ηλιακών Συστημάτων
•    Πλήρης κατασκευή Πισίνας
•    Εγκατάσταση Υδρομασάζ - SPA
•    Εγκατάσταση Σάουνας
•    Ειδικές ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές
•    Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
•    Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Είναι πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000, από το 2004.

Ακολουθούνται αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρειών και προμηθευτών, με σταθερό στόχο την αντιπροσώπευση των καλύτερων προϊόντων της αγοράς του σήμερα & του αύριο για την σωστότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Η Δίοδος προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις για ένα τέλειο, πλήρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα με διάρκεια και σταθερότητα στο χρόνο, σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες. Οι αξίες της Διόδου είναι:

•    Ποιότητα & Σοβαρότητα
•    Εξυπηρέτηση & Εμπιστοσύνη
•    Σιγουριά & Εξασφάλιση

Η Δίοδος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό, χρησιμοποιώντας εξαιρετικό & έμπειρο προσωπικό μελέτης & εφαρμογής και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς σε μεγάλη γκάμα μοντέλων και λύσεων. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mitsubishi και της LG στο νομό Ρεθύμνης.

Η επιχείρηση προσφέρει της καταλληλότερες λύσεις & στη θέρμανση, όπου η εμπειρία και ο επαγγελματισμός όλων των βημάτων που ακολουθούνται εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα που στηρίζεται και στην ποικιλία εφαρμογών και λύσεων που η εμπειρία της Διόδου σας εξασφαλίζει.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Piscines Ideales, τη μεγαλύτερη εταιρεία πισίνας στην Ευρώπη. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία & την εμπειρία για την πλήρη κατασκευή & υποστήριξη  πισίνας οποιουδήποτε μεγέθους & σχήματος.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Η Δίοδος Α.Ε. αποτελείται από διαφορετικά τμήματα που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς. Συγκεκριμένα η διάρθρωση περιέχει τη διεύθυνση, το τμήμα ανάλυσης και μελετών, που στελεχώνεται από μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, το τμήμα εφαρμογής, που στελεχώνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες, το λογιστικό τμήμα, το τμήμα ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης πελατών.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

Όλα τα τμήματα της εταιρείας στελεχώνονται από ειδικούς επιστήμονες και ειδικούς τεχνίτες με υψηλή εξειδίκευση, επαγγελματισμό και μεγάλη εμπειρία, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα σε όλες τις διαδικασίες & εφαρμογές.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Μόνιμοι Συνεργάτες
Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο μόνιμων εξωτερικών συνεργατών, από τον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Επίσης διαθέτει δίκτυο άριστων τεχνικών και ειδικών τεχνιτών.

Η εταιρεία στεγάζεται σε γραφεία 250 τ.μ.Διαθέτει αποθήκες 1000 τ.μ.

Ο στόλος οχημάτων της αποτελείται από 5 φορτηγά (γερανοφόρο, κλούβα, 2 pickup κλπ), 2 ΙΧ οχήματα και 2 μοτοσυκλέτες.

Το σύστημα μηχανοργάνωσης βασίζεται σε intranet τελευταίας τεχνολογίας με δίκτυο άνω των 20 υπολογιστών.